Λίγα Λόγια

Η σελίδα αυτή φιλοξενεί τις μαμάδες όλου του κόσμου. Φτιάχτηκε από μαμάδες για μαμάδες. Κυρίως όμως φτιάχτηκε από γυναίκες προς γυναίκες. Γυναίκες που καθημερινά έχουν στην έννοια τους χιλιάδες πράγματα και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε όλα εξίσου καλά, με  βασικότερο και κυριότερο μέλημά τους την ανατροφή των παιδιών τους.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να γίνει ο καφές μας, το δικό μας ραντεβουδάκι, εκεί που συζητάμε όλες μαζί για τα θέματα που μας απασχολούν. Περιμένουμε από εσάς να συμμετέχετε χωρίς φόβο ή ντροπή και να μοιραστούμε όλα εκείνα που θα βοηθήσουν όλες μας, να γίνουμε καλύτερες.

Καμιά μας δεν είναι τέλεια.Εδώ δεν υπάρχει χώρος να κατακρίνουμε, υπάρχει μόνο καλή διάθεση, βοήθεια και υποστήριξη για μια ισορροπημένη ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

mae_e_filha2

«Η Γυναίκα έχει αντοχές που εντυπωσιάζουν τον άντρα.Μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα και να αναλάβει ευθύνες.Δημιουργεί Ζωή, Ευτυχία, Αγάπη και έχει Άποψη.Χαμογελάει όταν θέλει να τσιρίξει. Τραγουδάει όταν θέλει να κλάψει.Κλαίει όταν είναι ευτυχισμένη και γελάει όταν φοβάται».


Αυτή είσαι εσύ.